Este doliu în lume artistică din România! O cunoscută interpretă de muzică populară a încetat din viață la vârsta de doar 23 de ani. 

Alina Popa s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancerul, pe care a încercat să-l învingă, însă în zadar. Tânăra era originară din Craiova și a murit luni, 22 ianuarie 2024, iar miercuri a fost condusă pe ultimul drum de familie și de apropiați. Aceștia sunt îngroziți de această veste, și au numai cuvinte de laudă la adresa tinerei care avea atât de multe planuri și vise.

Artistă muzică populară moartă

Ea este Alina Popa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Interlopul Bebino şi un membru al clanului Cocalarilor, audiați la DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc

Mesaje pline de durere pentru Alina

Rețelele de socializare au fost invadate de sute de mesaje pentru Alina, cea care se făcea pe loc plăcută. Ea a urmat cursurile la Liceul de Artă "Marin Sorescu", din Dolj, iar mai apoi a studiat Conservatorul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Prietena mea, au trecut câteva zile de când am vorbit, nu aveai o stare așa de bună precum voiam eu să aud despre tine, mi-ai promis că vei fii puternică și vei reuși, mi-ai promis că după ce vei învinge această boală urâtă care ți-a marcat toată viața, care ți-a distrus ultimii ani de carieră, de viață … vei fii din nou cu noi, vei zâmbi, vei fii fericită, ne vei cânta, ceea ce îți plăcea ție cel mai mult să faci, însă dumnezeu a ales să ni te ia de aici, prea devreme.

Te iubim, Alina noastră și nu te vom uita niciodată! Puternica noastră”, a scris prietena fetei pe Facebook.

Alina Popa a murit

Alina Popa era bolnavă de cancer.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Momente emoțioante la înmormântarea lui Alex, tânărul de 14 ani împușcat la Roma. Doi veri sunt acuzați de complicitate la omor

”Doamne! N-ai cum așa ceva! Lacrimi si durere pentru “micuța stea”a comunei mele natale, Alina Popa”, a mai scris un apropiat.

Artista s-a stins din viață la câteva zile după ce a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani. Cineva a scris că Alina nu prea mai era vizitată de lume, deoarece ea zăcea la pat. Familia a decis ca la înmormântare să-i pună covor roșu și muzică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si