Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea artistică. Soția unui pictor celebru s-a sinucis

Doliu. Mary Max, soția celebrului pictor din SUA, Peter Max, s-a sinucis. Aceasta a fost găsită fără suflare într-un apartament din Manhattan, New York.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doliu. Mary Max, soţia pictorului american Peter Max, care avea un conflict cu membri ai familiei acestuia privind controlul asupra bunurilor artistului, s-a sinucis, au informat marţi mass-media locale citând surse ale poliţiei, potrivit  Agerpres. Corpul femeii în vârstă de 52 de ani a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din nord-vestul Manhattanului duminică noapte după o intensă bătălie familială pentru controlul afacerilor soţului său cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani şi care în prezent suferă de demenţă.

Citeste si: Doliu în lumea filmului. A murit o actriţă de Oscar

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Potrivit ziarului New York Times, nu se cunosc cauzele exacte ale decesului lui Mary Max, cea de-a doua soţie a pictorului, care a lăsat totuşi un mesaj pe căsuţa vocală a unui prieten cu instrucţiuni detaliind ce să se facă după moartea ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI