Doliu în lumea muzicii românești! Teodor Popescu, în vârstă de 46 de ani a încetat din viață. Artistul ar fi fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Aroneanu, din Iași de un vecin, scrie Romania Tv. Descoperirea ar fi fost făcută pe data de 30 aprilie.

Acesta a sunat la 112, însă medicii nu l-au mai putut salva pe muzician.

De ce ar fi recurs artistul la gestul șocant?

Motivul gestului teribil ar fi o decepție în dragoste. În casa acestuia, unde locuia împreună cu fiica sa nu ar fi fost găsit niciun bilet de adio, sau vreun indiciu care să dea de bănuit.

Artist mort decepție

Imagine cu formația Opis Band.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: A murit un actor celebru din serialul "Game of Thrones". Ce boală necruțătoare l-a răpus în doar cinci luni?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Corpul neînsuflețit al artistului a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinat. De asemenea, autoritățile au deschis un caz de ucidere din culpă și se desfășoară o investigație, mai informează sursa citată mai sus.

Lacrimi de durere pentru Teodor

Teodor Popescu a fost membru al Filarmonicii Iași și al grupului Opis Band.

Teo Popescu mort

El este Teodor Popescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Florin Piersic, transferat de urgență la spitalul "Matei Balș" din Capitală. Ultimele informații despre starea de sănătate a marelui actor

Apropiații săi au rămas înmărmuriți la auzul veștii triste și au lăsat numeroase mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook.

„Abia mă adun de zece minute…tu, Teo? Ne cunoșteam de douăzeci și cinci de ani. Este foarte dureros că ai ales să pleci.

Dumnezeu să te aibă alături de cei buni. Îmi pare foarte rău, Teo!”, a scris cineva.

”Veștile șocante mi-au readus în memorie anul 2007, când Teo mi-a cerut părerea- eu, consultant artistic fiind- despre un gând ce-l dorea realizabil, înființarea unui Big-band la Opera ieșeană. Cum să spui nu? Cum să retezi entuziasmul și emoția? Martorii momentului știu cum s-a construit proiectul destinat prezentării la AFCN, nașterea ansamblului și un turneu național de promovare al "OpIs Band", adică "Opera Iași Band", titlu pe care l-am propus cu tot dragul(...) Teo Popescu, Big-Band-ul nu doar s-a înființat, ci a crescut cu fiecare concert, cu fiecare apariție publică, cu fiecăre clipă nedormită a "tatălui său", a mai adăugat o apropiată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si