Close sidebar
Close sidebar

Doliu in lumea boxului! Un mare campion roman s-a stins din viata

Petre Deca, un mare pugilist originar din Dolj, a murit, marti, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Petre Deca a fost multiplu campion national si medaliat. Sportivul a cucerit in 1961 titlul de campion balcanic si ulterior a primit distinctia de maestru emerit al sportului, potrivit Gazeta de Sud.

La varsta de 50 de ani, fostul pugilist a alergat la un maraton al veteranilor, care a avut ca punct de sosire stadionul „Central“ din Banie, in pauza unui meci al echipei Universitatea Craiova din cupele europene. Petre Deca va fi inmormantat joi, la ora 12.00, la cimitirul Ungureni din Banie.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Sursa foto: Gazeta de Sud

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI