Părintele Protopop, Gheorghe Colțea, preot al Bisericii Ortodoxe Române, a decedat la vârsta de 59 de ani. Acesta se afla în drum spre Mitropolia Sibiului, în momentul în care i s-a făcut rău și a intrat în comă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cine a fost Părintele Protopop Gheorghe Colțea?

Acesta fost preot la Biserica „Sfântul Nicolae” din Moeciu de Jos.

În luna iulie 2006 a devenit primul protoiereu al Protopopatului Bran-Zărnești.

Citește și: VIDEO- Fostul preot Daniel Balaș, accident în Dubai cu un bolid de lux. „Mi-am dat seama că totul în viață e până la un punct”

Parohul Gheorghe Colțea oferea ajutor și sfaturi multor oameni. Vestea că a plecat dintre noi a venit pe neașteptate. În timp ce se afla în drum spre Mitropolia Sibiului, i s-a făcut rău și a intrat în comă.

Ce mesaj a transmis fiica sa?

Cea care a anunțat vestea tristă a fost chiar fiica sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Cu mare durere în suflet și cu inima frântă anunț trecerea la Domnul a iubitului meu tată. Dragul meu tată, ai plecat mult prea repede de lângă noi, dar mă rog Bunului Dumnezeu să te pună lângă Sfinții pe care tu ii iubeai atât de mult și nu încetai a te ruga lor! Drum lin către o lume mai bună și plină de lumină, tată! Te iubim”, a scris fiica sa.

Citește și: Preotul Calistrat face primele declarații după ce a fost acuzat de mai multe agresiuni fizice: „Scuzele nu folosesc la nimic”

„Vreau să mor în Rai”

În ultimul interviu acordat, acesta  a declarat că își dorește să moară în bucata lui de Rai, în curbura Carpaților.

,,Dacă aş putea să aleg, ar fi într-un spaţiu mai larg, în patria mea, mai restrâns puţin, în curbura Carpaţilor. Este un spaţiu foarte interesant pentru mine, este chiar centrul pământului făgăduinţei şi îl socotesc eu, că este chiar Raiul promordial. Şi pentru mine că m-am născut în curbura Carpaţilor şi am propovăduit şi am trăit aici, e tare ca să zic, m-am născut în Rai, am trăit în Rai şi vreau să mor în Rai.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Aici este, în curbura Carpaţilor. În satul meu natal, în judeţul Covasna, unde m-am născut, există un loc – îi zice Pajiştea Lungă. Este o pajişte întinsă, frumoasă, cu o deschidere foarte largă şi care se mărgineşte de o lizieră de pădure de fag.

Mi-a plăcut întotdeauna locul acela”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si