Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea filmului. A murit un celebru actor din serialul "Sex and the City"

Este doliu în lumea filmului american: cunoscutul actor Willie Garson, interpret al unui rol în serialul "Sex and the City", a decedat la vârsta de 57 de ani.

Razvan Ilie,

Doliu în echipa filmului "Sex and the City". Willie Garson a interpretat rolul agentului de talente Stanford Blatch, cel mai apropiat prieten de sex masculin al lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). [Sursa foto: The Guardian]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Willie Garson, actorul cunoscut pentru rolul său din seria originală "Sex and the City", a murit la vârsta de 57 de ani, informează The Guardian. Willie Garson a câștigat inimile fanilor popularului serial HBO difuzat pentru prima dată în 1998 și apoi prelungit timp de șase sezoane.

Citeste si: VIDEO| Cristina, o tânără care încerca să devină mamă, a murit după procedura de fertilizare in vitro

Willie Garson a interpretat rolul agentului de talente Stanford Blatch, cel mai apropiat prieten de sex masculin al lui Carrie Bradshaw (interpretat de Sarah Jessica Parker). 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Garson a apărut și în filmele de lung metraj Sex and the City și Sex and the City 2. El și-a reluat recent rolul într-o continuare a serialului HBO, cu titlul "And Just Like That", care se află în prezent în faza de producție.

Citeste si: Ion Caramitru, înmormântat pe Aleea Actorilor din Cimitirul Belu

Garson a lucrat „chiar și când era bolnav”

Informațiile despre cauza morții lui Garson nu au fost publicate oficial, dar Michael Patrick King, producătorul executiv al Sex and the City și And Just Like That a precizat marți că Garson a lucrat „chiar și când era bolnav”, însă fără a da detalii.

„Familia Sex and the City și-a pierdut unul dintre membri. Uimitorul nostru Willie Garson nu mai este”, a declarat producătorul executiv Michael King.

„Spiritul și devotamentul său erau prezente în fiecare zi la filmări. El era acolo- ne dădea totul- chiar și când era bolnav. Multitudinea lui de daruri ca actor și persoană va fi regretată de toată lumea.

În acest moment trist, întunecat, ne mângâie amintirea bucuriei și luminii sale”, a mai spus șeful de producție al serialului HBO.

Ce roluri a mai avut Garson

Născut în New Jersey în 1964, William Garson Paszamant a avut o carieră prolifică pe micul și marele ecran, care a început la sfârșitul anilor '80.

Cariera de televiziune a lui Garson a inclus roluri în unele dintre cele mai cunoscute seriale din anii 90 și 2000, inclusiv Twin Peaks, Friends, Dosarele X, Buffy the Vampire Slayer, Ally McBeal și multe altele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI