Doliu în lumea fotbalului international! Un tânăr sportiv a murit la vârsta de doar 25 de ani, în urma unui accident nautic. Este vorba despre Anton Walkes.

Fanii sportivului sunt șocați de vestea tristă. Nimeni nu se aștepta la un astfel de incident. Anunțul a fost făcut de clubul din Major League Soccer (MLS).

Citește și: O copilă de 12 ani a murit, după ce a acceptat o provocare de pe Tiktok. Totul s-a întâmplat în timpul unui live: „Dacă nu faci asta, nu faci parte din grup”

Anton Walkes a murit la doar 25 de ani

Tânărul a decedat în urma unui accident nautic. Fundașul englez făcea parte din echipa de fotbal Charlotte FC. Plecarea sa fulgerătoare a lăsat multă durere în urmă.

Accidentul sfâșietor în care jucătorul de fotbal  și-a găsit sfârșitul s-a produs miercuri, în apropiere de zona Miami Marine Stadium. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele informații, sportivul se afla alături de echipa Charlotte FC, în cantonament.

Acum, după incidentul nefericit, Anton Walkes va rămâne doar în inimile celor care l-au cunoscut și l-au apreciat.

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! Marina Bucosu s-a stins din cauza unei boli grele

Cine este Anton Walkes

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a născut la 8 februarie 1997, iar luna viitoare urma să își sărbătorească ziua de naștere. Anton Charles Walkes a fost un fotbalist profesionist din Marea Britanie. El și-a început cariera sportivă în clubul Tottenham Hotspur.

Sportivul a debutat în cariera sa încă din anul 2015, iar ulterior a jucat la Atlanta United Portsmouth.

Anul trecut, el a semnat un contract cu echipa Charlotte FC.

Citește și: VIDEO| O celebră actriță a murit. A fost considerată un sex-symbol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si