Eroul Germaniei de la Cupa Mondială care a marcat golul victoriei din 1990 a murit la vârsta de 63 de ani. Acesta ar fi suferit un stop cardiac în locuința sa din Munchen, luni seara, informează Mirror.

De ce a murit jucătorul de fotbal?

Brehme ar fi fost internat la camera de urgenţă a unei clinici de pe Ziemssenstrasse, în apropiere de apartamentul său, dar nu a putut fi salvat. 

Soția sa, Susanne Schaefer, și cei doi fii din căsătoria cu Pilar sunt profund îndurerați de vestea tristă și se pregătesc acum de înmormântare. Potrivit unor zvonuri, fostul fotbalist ar fi fost profund afectat de moartea fostului său antrenor și mentor, Franz Beckenbauer, care a încetat din viață luna trecută, la vârsta de 78 de ani.

Andreas Brehme mort

El este Andreas Brehme.

[Sursa foto: X]

Citește și: Ce pedeaspă a primit unul din membrii clanului Corduneanu? Acesta ar fi amenințat un bodyguard cu cuțitul

Lacrimi de durere pentru Brehme

Pe lângă cele 86 de selecții pentru țara sa, Brehme a câștigat titlul în Bundesliga atât pentru Kaiserslautern, cât și pentru Bayern Munchen, și a fost campion în Serie A cu Inter Milano.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”FC Bayern este extrem de întristată de moartea subită a lui Andreas Brehme.Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor săi. Andreas Brehme va fi pentru totdeauna în inimile noastre, ca un câștigător al Cupei Mondiale și, mai ales, ca o persoană foarte specială. El va face parte pentru totdeauna din familia FC Bayern. Odihnește-te în pace, Andi! ”, a fost mesajul scris pe platforma X.

Și clubul de fotbal Kaiserslautern a transmis un mesaj. Aceștia au spus că au rămas impresionați de jucătorul de fotbal, care a purtat tricoul Diavolilor Roșii pentru o perioadă de un an. 

"În 1990, cu penalty-ul său, a propulsat naționala Germaniei spre titlul de campioană mondială și a devenit în cele din urmă o legendă a fotbalului. Familia FCK este profund întristată și gândurile sale sunt alături de rudele și prietenii lui Andi Breme. Îi vom onora gloria", au scris aceștia.

Andreas Brehme mort

Adreas Brehme a murit la 63 de ani.

[Sursa foto: X]

Citește și: Pilotul rus care l-a trădat pe Putin a fost asasinat în Spania

Inter Milano a spus despre Andrea Brehme că a fost un jucător magnific, un mare fan al lui Inter, care va rămâne pentru totdeauna o legendă.

Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si