Raul Negrea, portarul echipei Someșul Dej, din Bistrița, a murit. Tânărul și-a pierdut viața într-un accident de mașină după ce mașina a ieșit de pe carosabil și a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului.

Fotbalistul a pierit după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Tânărul din Bistrița se deplasa între Sângeorz Băi și Ilva Mică.

Când a avut loc tragedia, șoseaua era umedă.

Citeste si: Un marinar român și un britanic, uciși de pirați pe o navă în Oceanul Indian

Tânărul a fost descoperit la câteva ore după deces

Raul a murit luni dimineața, însă oamenii legii au aflat abia după câteva ore. Atunci un șofer a zărit mașina pe marginea drumului, informează Dej24.

doliu-in-lumea-fotbalului-un-tanar-a-murit-la-21-de-ani
Fotbalist - mort la 21 de ani.[Sursa foto: Facebook]

Pompierii militari din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj de ambulanță au intervenit la fața locului, dar nu au putut decât să constate moartea tânărului fotbalist.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Andrew Tate a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan, a fost pus sub control judiciar. Ce acuzații li se aduc- antena3.ro

Citeste si: Trei tineri au murit pe loc după ce o mașină a izbit un copac, în județul Bacău

„Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era încarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală”, au declarat pompierii din Bistrița.

Poliția a deschis un penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cauzele exacte ale accidentului.

Citeste si: VIDEO| Scene de groază. 7 morți în impact

Cine a fost Raul Negrea

Raul avea 21 de ani și era portarul echipei Someșul Dej, care activa în liga a III-a. El a început să joace în 2015, la echipa Ardealul Junior Bistrița, apoi s-a transferat la Progresul Taure, Progresul Năsăud, Gloria Junior. În 2020 a ajuns la echipa Someșul Dej. Colegii săi și-au exprimat durerea într-un mesaj transmis familiei.

Citeste si: Un băiat de 11 ani, aflat în moarte clinică, a avut parte de un miracol! Copilul, readus la viață după ce a încercat să se sinucidă

„Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a transmis clubul la care juca tânărul.

În ultimele două luni, doi fotbaliști au pierdut lupta cu viața. Dănuț Asanache a fost răpus de o tumoră malignă, iar Dănuț Radu, un sportiv de numai 19 ani, a murit înecat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si