Dorin Mureșan a fost timp de 10 ani medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe, el activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2. 

Citeste si: Olga Kachura, colonel în milițiile separatiste din Donbas, a fost ucisă de soldații ucraineni

”Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție", au

transmit colegii doctorului Mureșan.

Medicul Dorin Mureșan a activat până în ultima clipă a vieții la ATI

Medicul Dorin Mureșan s-a stins la vârsta de 63 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit StirideCluj.ro, Dorin Mureșan a fost medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI. El și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

"Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au scris pe Facebook medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. 

Medic stomatolog din Iași, mort după înțepătura unei albine 

În urmă cu aproape o lună, un reputat medic din Iași a murit. Medicul dentist Vadim Sârbu a decedat din cauza înțepăturii unei albine.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, nu i s-a mai putut face nimic. În urma lui a lăsat o imensă suferință.

Pe rețelele de socializare, colegii de breaslă au scris mesaje de condoleanțe: ”Și a mai plecat unul dintre noi la Ceruri… Vadim Sârbu… Tânăr, plin de viață, o forță care dădea lumii trăire, cu aceeași intensitate cu care îți definea propriul destin".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si