Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea medicală. A murit fostul medic șef al UPU Cluj, Dorin Mureșan

Doliu în lumea medicală. Unul dintre cei mai cunoscuți medici din Cluj, dr. Dorin Mureșan, fostul șef al Unității de Primire a Urgențelor (UPU) Cluj, s-a stins din viață, anunță presa locală.

Sorin Negru,

Medicul Dorin Mureșan s-a stins la vârsta de 63 de ani.

[Sursa foto: Stiri de Cluj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dorin Mureșan a fost timp de 10 ani medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe, el activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2. 

Citeste si: Olga Kachura, colonel în milițiile separatiste din Donbas, a fost ucisă de soldații ucraineni

”Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție", au transmit colegii doctorului Mureșan.

Medicul Dorin Mureșan a activat până în ultima clipă a vieții la ATI

Medicul Dorin Mureșan s-a stins la vârsta de 63 de ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit StirideCluj.ro, Dorin Mureșan a fost medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI. El și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

"Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul coordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate.

Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, au scris pe Facebook medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. 

Medic stomatolog din Iași, mort după înțepătura unei albine 

În urmă cu aproape o lună, un reputat medic din Iași a murit. Medicul dentist Vadim Sârbu a decedat din cauza înțepăturii unei albine.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, nu i s-a mai putut face nimic. În urma lui a lăsat o imensă suferință.

Pe rețelele de socializare, colegii de breaslă au scris mesaje de condoleanțe: ”Și a mai plecat unul dintre noi la Ceruri… Vadim Sârbu… Tânăr, plin de viață, o forță care dădea lumii trăire, cu aceeași intensitate cu care îți definea propriul destin".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI