Este doliu în Argeș! Un medic renumit a încetat din viață joi, 18 ianuarie. Aceasta era extrem de îndrăgită de colegii săi, care au privit-o cu admirație tot timpul.

De ce a murit medicul renumit?

Timp de doi ani, medicul din Pitești, Gabriela Oncescu s-a luptat cu o boală nemiloasă, cancerul, care în cele din urmă a răpus-o. Colegiul Medicilor Argeș a dezvăluit vestea tristă a morții medicului de familie.

„Anunțăm cu profundă durere încetarea din viață a distinsei doamne dr. Oncescu Gabriela – medic de familie, un profesionist desăvârșit și un om de o aleasă probitate morală. Condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de Colegiul Medicilor Argeș.

Medic mort Pitești

El este medicul Gabriela Oncescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O româncă de 41 de ani din Spania, obsedată de antrenorul de fitness, a ajuns pe mâna poliției. Ce a ajuns să-i facă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Astăzi, trupul neînsuflețit al Gabrielei a fost depus la capela Mavrodolu, iar mâine, 20 ianuarie, va avea loc înmormântarea. Familia, dar și cei care au cunoscut-o își vor putea lua rămas de la cea care i-a tratat de-a lungul anilor.

Lacrimi de durere pentru Gabriela Oncescu

În mediul online, mai mulți au transmis mesaje de condoleanțe.

”Cu multă durere în suflet scriu aceste rânduri în respectul și onoarea celei ce a fost și va rămâne cea mai bună doctor de familie. Lumină și odihnă veșnică. Regrete eterne”, a scris o apropiată a cadrului medical.

Medic mort Pitești

Ea este Gabriela Oncescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este funcţionara care a dat avizele pentru extinderea Fermei Dacilor? Femeia a fost arestată preventiv

”Condoleanțe familiei,  Dumnezeu să o odihnească în pace ”, a mai scris cineva.

Medic ginecolog mort, după ani de experiență

Un alt medic a murit la Iași la finalul anului trecut. Este vorba despre Elena Stratan, un medic ginocolog renumit. Ea s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Fiica sa a dat vestea plină de durere.

„Cu durere ne despărțim azi de cea care a fost mama mea. Dumnezeu să o odihnească și să o primească în Împărăția Sa!”, a transmis Prof. dr. Demetra Socolov, fiica Elenei Stratan.

Femeia s-ar fi confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar aceasta parcă nu își mai găsea un rost în viață de când nu mai profesa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si