Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea medicală! Șefa secției de neurologie a spitalului Dej a murit de COVID-19

Carmen Mocan Ceaca, șefa Secţiei de Neurologie de la Spitalul Municipal Dej, a murit din cauza noului Cornovirus. Aceasta a fost diagnosticată cu COVID-19 și era internată în spital de mai multe săptămâni, dezvoltând o formă gravă a bolii.

Alina Raducu,

Doliu în lumea medicală! Șefa secției de neurologie a spitalului Dej a murit de COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Carmen Mocan Ceaca, în vârstă de 50 de ani, diagnosticată cu COVID-19, a murit sâmbătă seară, au declarat reprezentanţii Spitalului Municipal Dej. „Suntem adânc întristaţi că am pierdut dintre noi încă un medic profund dedicat pacienţilor şi profesiei sale, un om de o deosebită calitate, corectitudine şi o înaltă ţinută morală, o bună prietenă”, a transmis conducerea. Spitalul Municipal Dej a fost desemnat, la începutul lunii noiembrie, unitate suport COVID.

Șefa secției de Neurologie a spitalului din Dej a murit de COVID-19

Carmen Mocan Ceaca lucra la Spitalul Municipal Dej din anul 2001, timp în care a tratat peste 10.000 de pacienţi. Pe 11 noiembrie, Spitalul Municipal Dej a distribuit pe Facebook o postare a unei ONG din Cluj care solicita ajutor din partea celor care ar fi putut dona plasmă convalescentă pentru medicul Carmen Mocan Ceaca.

„Este nevoie urgentă de PLASMĂ CONVALESCENTĂ COVID-19! Dna Dr. Carmen CEACA-MOCAN este internată în la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca şi necesită administrarea de plasmă convalescentă COVID-19. Dacă aţi trecut prin infecţia cu noul coronavirus, puteţi dona plasmă la Centru Regional de Transfuzii Sanguine Cluj-Napoca. (…) Nu uitaţi să menţionaţi că donaţi pentru Dr. Carmen MOCAN-CEACĂ”, preciza postarea distribuită de colegii medicului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Noi restricții din cauza CORONAVIRUS. Sunt valabile până pe 5 ianuarie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI