Doctorița Silvia Uricaru a ales să se trateze la domiciliu de COVID-19, însă starea i s-a agravat și abia când saturația cu oxigen a ajuns la jumătate a solicitat să fie dusă la spital. A fost internată de urgență la Spitalul “Sfânta Maria” din Bacău, unde a fost alimentată cu oxigen din două surse.

Cu toate eforturile depuse de colegii ei, doctorița nu a mai putut fi salvată.

”Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni!”

O veste cruntă pentru întreaga comunitate! Am pierdut un adevărat simbol al devotamentului față de semeni! O inimă bună și blandă a încetat să mai bată. Greu de exprimat în cuvinte, greu de crezut că un astfel de om nu ne va mai putea privi de astăzi cu blândețe.Un profesionist desăvârșit, un medic atașat de oameni și de pacienți, în slujba cărora a muncit până în ultima clipă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Medicul Alexandru Rafila, despre spitalele din România: „Sistemul este supraaglomerat”

Plecarea sa dintre noi lasă un gol imens în sânul întregii comunități, dar și amintirea unui om despre care s-a vorbit și se va vorbi numai de bine”, a mărturisit unul dintre foștii săi pacienți.

Citeste si: Număr record de 166.555 de cazuri Covid. Virusul continuă să facă ravagii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si