Pe numele real Daniel Bevilacqua, cântăreţul a fost spitalizat la terapie intensivă pe 26 martie, la Paris, după care a fost transferat la Brest.

Citeste si: Bilanţul deceselor provocate de Covid-19 în Wuhan, revizuit în creştere cu 50%

Într-un comunicat emis de soţia şi de fiica lui, se arată: „Christophe a murit. În ciuda devotamentului consecvent al medicilor, şi-a pierdut puterea. Cuvintele ne lipsesc astăzi...

discursurile lungi sunt inutile”.

Atunci când a fost spitalizat, ziarul francez Le Parisien a scris că el a fost testat pozitiv cu Covid-19, fapt care nu a fost confirmat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nici familia nu a făcut vreo menţiune în acest sens. 

Într-o convorbire cu AFP, văduva lui Christophe a declarat că emfizemul a fost cauza morţii.

Christophe a devenit celebru în 1965, cu balada „Aline”. De-a lungul mai multor decenii el a lansat piese de succes precum „Les Mots bleus” (1974) şi „Succès fou” (1983).

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un mare actor s-a stins din viață

Ministrul francez al Culturii, Franck Riester, a scris pe Twitter: „Cuvintele lui, melodiile şi vocea ne-au transportat şi mişcat. Fără Christophe, cântecul francez şi-a pierdut o parte din suflet”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si