Lasse Wellander a murit la vârsta de 70 de ani. Apropiații au transmis un mesaj emoționant.
„Cu o tristețe de nedescris suntem nevoiți să anunțăm că iubitul nostru Lasse a murit. Recent, Lasse s-a îmbolnăvit de ceea ce s-a dovedit a fi un cancer. În Vinerea Mare, de dimineață, el a murit înconjurat de cei dragi.

Citește și: Este doliu în lumea actorilor. Un actor din filmul „Nea Mărin miliardarul” a murit

Ai fost un muzician fantastic și umil ca puțini, dar mai presus de toate, ai fost un soț, frate, bunica și bunic minunat”, a transmis familia lui Lasse Wellander, conform presei internaționale.

Între anii 1970 și 1980, cunoscutul chitarist a jucat un rol uriaș în realizarea celor mai importante piese ale formației internaționale ABBA.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un pieton de 91 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni din Vâlcea

Este doliu în lumea actorilor. Un actor din filmul „Nea Mărin miliardarul” a murit

Este doliu în lumea filmului din România A murit un artist îndrăgit, cunoscut pentru rolul din „Nea Mărin miliardarul“. Artistul avea 81 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Thury Ștefan, unul dintre cei mai mari balerini români, cunoscut și pentru rolul din „Nea Mărin miliardar“ și Veronica, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de unul dintre prietenii apropiați ai actorului.

R.I.P. Maestre Thury Ștefan!”,  a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Actorul a fost căsătorit de trei ori, iar prima sa soție a fost Anca Pandrea.

Apoi, artistul s-a iubit cu o balerină pe nume Cornelia, cu care a și avut doi copii, Violeta şi Ernest. După câțiva ani însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar actorul a întâlnit-o pe Mioara, o actriță alături de care avea să trăiască o frumoasă poveste de dragoste până la finalul vieții. Cei doi locuiau în Câmpulung Muscel, județul Argeș.

Citește și:  VIDEO- Crimă odioasă la Ploiești! Un fost pușcăriaș și-a omorât vecinul pentru o datorie de 2.000 de lei

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Am fost căsătorit de 3 ori. Prima mea nevastă a fost Anca Pandrea cu care am fost căsătorit 2 ani şi jumătate. După ce ne-am despărțit, am dus o viaţă de boem şi timp de 18 ani, am fost liber. Atunci m-am căsătorit cu o colegă, o balerină cu care am colindat în toată lumea.Mi-a făcut 2 copii şi aşa m-a păcălit s-o iau de nevastă. Îmi amintesc că în timp ce ne aflam în Italia, m-a lăsat numai cu pașaportul. Mi-a golit contul din bancă, mi-a luat mașina, toate bijuteriile şi a fugit, de fapt a rămas în Italia.

Citește și: Actorul Paul Grant din "Harry Potter" și "Războiul stelelor" s-a prăbușit lângă o stație de tren și a murit

Totul a fost premeditat pentru că aranjase cu maică-sa să aibă grijă de copii, care erau micuţi. M-am întors în ţară şi a trebuit să mă apuc serios de muncă pentru că nu mai aveam nimic.M-am întors la Timişoara, unde m-am angajat la barul de noapte al unui prieten.Aici câștigăm cam 6000 de lei”., povestea, în urmă cu câțiva ani, Thury Ștefan pentru o publicație locală, actualitateamusceleană.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si