Cunoscutul creator de muzică house din Chicago a murit la vârsta de 50 de ani, după ce a contractat Covid-19, transmite BBC News. Johnson, care a avut un succes global cu piesa Get Get Down în 1999( vezi piesa mai jos), și care a influențat masiv muzica lui Daft Punk, a petrecut câteva săptămâni în spital în stare gravă.

Citeste si: OMS, anunț de ultim moment despre virusul mutant Lambda, apărut în Peru

Fanii lui DJ Paul Johnson, în stare de șoc

O declarație de pe pagina de Facebook a lui DJ Paul Johnson a apărut în cursul zilei de azi: „Marele om a murit în această dimineață la 9 dimineața, legenda muzicii house pe care o cunoaștem cu toții sub numele de PJ aka Paul Johnson”.

Colegul de studiou DJ Mike Servito a spus că Johnson „ne-a învățat cum să intrăm în ritmul actual”.

Celebrul DJ și producător, care a început ca un dansator de break dance, a devenit o figură-cheie în al doilea val de muzică house din Chicago la mijlocul anilor 1990 și a fost primul

nume menționat de Daft Punk ca unul dintre mentorii trupei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu la „Puterea Dragostei”: „Dumnezeu să te odihnească, băiatul meu!”

Get Get Down a ajuns pe locul cinci în topul britanic și a fost o piesă nelipsită din cluburi. Dj Paul Johnson fusese împușcat în 1987, incident în care a fost nevoie să i amputeze un picior.

Muzicianul și-a pierdut și celălalt picior în 2010 în urma unui accident de mașină. 

Citeste si: Doliu în lumea muzicii rock. A murit Dusty Hill, basistul trupei ZZ Top


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si