Close sidebar
Close sidebar

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut solist a murit la doar 56 de ani!

Dupa disparitiile lui Chester Bennington si Chris Cornell, lumea muzicii rock este din nou in doliu. Un solist apreciat care a cantat in doua trupe legendare s-a stins din viata la doar 56 de ani!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Warrel Dane, solistul trupelor Sanctuary si Nevermore, a incetat din viata! Cantaretul avea doar 56 de ani, iar cauza mortii se pare ca a fost un atac de cord. Veste i-a luat prin surprindere pe fani!

"Astazi ma trezesc sa aflu ca Warrel Dane a murit. Nici nu stiu ce sa zic. Prietenul, fratele si partenerul meu muzical de peste 30 de ani s-a stins din viaţa. Sunt complet in soc in momentul actual. A murit in seara aceasta. A avut un atac de cord.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

S-a intamplat in apartamentul unde locuia in timp ce lucra la album. Cand s-a intamplat, i-am administrat un masaj cardiac. Am sunat serviciile de urgenţa, care au venit foarte repede, dar cand au ajuns, era deja mort", a scris un membru al trupei Sanctuary.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI