Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump a avut numai laude la adresa lui Rush Limbaugn.

”M-a susţinut de la început. (A fost) un mare gentleman”, a declarat Donald Trump telefonic pentru Fox News. ”A fost un tip unic. Avea o perspicacitate extraordinară” a mai declarat fostul preşedinte, adăugând: ”Rush credea că am câştigat (alegerile prezidenţiale din 2020) şi eu sunt convins la fel, de altfel. Cred că am câştigat într-un mod semnificativ”.

Trump susține că Rush era un om puternic și loial

”Onoarea, curajul, puterea şi loialitatea sa nu vor fi niciodată înlocuite. Rush a fost un patriot, un apărător al libertăţii şi cineva care a crezut în măreţia pe care o reprezintă ţara noastră”, a declarat ulterior fostul preşedinte republican într-un comunicat.

Citeste si: Explozie din cauza unei bombe la sediul central Lidl

De ce a murit Rush Limbaugh

În luna februarie, Rush Limbaugh a dezvăluit în emisiunea sa, considerată drept cel mai urmărit talk-show de radio din SUA, că suferă de un cancer pulmonar în stare avansată. Fostul preşedinte republican George W. Bush a reacţionat, de asemenea, numindu-l pe Limbaugh ”prieten pe durata preşedinţiei mele”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A murit Rush Limbaugh

Ce spune Joe Biden despre Rush Limbaugh

”Chiar dacă a fost impetuos, uneori controversat şi mereu ferm în ideile sale, şi-a exprimat opiniile ca o voce pentru milioane de americani', a adăugat cel de-al 43-lea preşedinte american. ” Condoleanţele (lui Joe Biden) se îndreaptă spre familia şi prietenii lui Rush Limbaugh”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki, într-o conferinţă de presă.

Influenţa lui Rush Limbaugh a fost atât de mare, încât democraţii l-au numit sarcastic 'liderul Partidului Republican”.

Citeste si: Drama neștiută a femeii care a murit în urma incendiului din Constanța

O figură controversată, Limbaugh a fost acuzat în repetate rânduri că a răspândit informaţii false şi teorii ale conspiraţiei. 'Rush Limbaugh şi-a construit cariera minţindu-se publicul, stimulând misoginismul şi alimentând rasismul', a reacţionat Angelo Carusone, preşedintele director-general al companiei Media Matters for America, un observator de stânga al presei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si