Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea presei. Unul dintre cei mai faimoși comentatori de radio a murit

Faimosul comentator de radio american Rush Limbaugh, o figură conservatoare de dreapta cu o carieră de peste 40 de ani în lumea radioului şi un susţinător ferm al lui Donald Trump, a murit la vârsta de 70 de ani, informează AFP citând un anunţ al familiei de pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bolocan,

Doliu în lumea presei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump a avut numai laude la adresa lui Rush Limbaugn.

”M-a susţinut de la început. (A fost) un mare gentleman”, a declarat Donald Trump telefonic pentru Fox News. ”A fost un tip unic. Avea o perspicacitate extraordinară” a mai declarat fostul preşedinte, adăugând: ”Rush credea că am câştigat (alegerile prezidenţiale din 2020) şi eu sunt convins la fel, de altfel. Cred că am câştigat într-un mod semnificativ”.

Trump susține că Rush era un om puternic și loial

”Onoarea, curajul, puterea şi loialitatea sa nu vor fi niciodată înlocuite.

Rush a fost un patriot, un apărător al libertăţii şi cineva care a crezut în măreţia pe care o reprezintă ţara noastră”, a declarat ulterior fostul preşedinte republican într-un comunicat.

Citeste si: Explozie din cauza unei bombe la sediul central Lidl

De ce a murit Rush Limbaugh

În luna februarie, Rush Limbaugh a dezvăluit în emisiunea sa, considerată drept cel mai urmărit talk-show de radio din SUA, că suferă de un cancer pulmonar în stare avansată. Fostul preşedinte republican George W.

Bush a reacţionat, de asemenea, numindu-l pe Limbaugh ”prieten pe durata preşedinţiei mele”.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A murit Rush Limbaugh

Ce spune Joe Biden despre Rush Limbaugh

”Chiar dacă a fost impetuos, uneori controversat şi mereu ferm în ideile sale, şi-a exprimat opiniile ca o voce pentru milioane de americani', a adăugat cel de-al 43-lea preşedinte american. ” Condoleanţele (lui Joe Biden) se îndreaptă spre familia şi prietenii lui Rush Limbaugh”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jen Psaki, într-o conferinţă de presă.

Influenţa lui Rush Limbaugh a fost atât de mare, încât democraţii l-au numit sarcastic 'liderul Partidului Republican”.

Citeste si: Drama neștiută a femeii care a murit în urma incendiului din Constanța

O figură controversată, Limbaugh a fost acuzat în repetate rânduri că a răspândit informaţii false şi teorii ale conspiraţiei. 'Rush Limbaugh şi-a construit cariera minţindu-se publicul, stimulând misoginismul şi alimentând rasismul', a reacţionat Angelo Carusone, preşedintele director-general al companiei Media Matters for America, un observator de stânga al presei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI