Mary Higgins Clark era de origine americană și era cunoscută ca „regina suspansului". Femeia s-a stins din viață la 92 de ani, înconjurată de familie și de prieteni. Mary Higgins Clark a fost una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, operele sale ajungând la vânzări record.

Doliu în lumea scriitorilor. „Regina suspansului” a murit

Anunțul morții a venit de la casa ei editorială, Simon and Schuster.

De-a lungul carierei sale, Mary Higgins Clark a scris în total peste 50 de cărţi. Dintre acestea, au fost vândute sute de miloane de exemplare. 80 de miliare de vânzări au fost înregistrate doar în Statele Unite ale Americii.

Mary Higgins Clark a murit

Citeste si: Doliu în sportul românesc. Fostul fotbalist Ilie Bărbulescu a murit la vârsta de 62 de ani

Mary Higgins Clark s-a născut la New York, în Bronx, pe data de 25 decembrie 1927. Şi-a descoperit pasiunea pentru scris la o vârstă fragedă, compunând primele opere la doar 7 ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Autoarea a ajuns la un succes formidabil în jurul vârstei de 40 de ani. Cu toate acestea, Mary Higgins Clark a avut parte şi de o mulţime de tragedii în viaţă, pe plan personal.

Mary Higgins Clark a murit

Citeste si: Doliu la ”The Voice”: A murit una dintre cele mai iubite concurente

Mary Higgins Clark a avut cinci copii: Carol Higgins Clark, Patricia Higgins Clark, David Higgins Clark, Marilyn Higgins Clark, Warren Clark Jr.

Citeste si: Coronavirus: 259 de decese. Primul caz de infectare confirmat în Spania. SUA interzic accesul străinilor care au călătorit recent în China

Printre cele mai cunoscute cărţi ale sale se numără: „Where are the children?", „Every Breath You Take", „All By Myself, Alone" şi „Every Breath You Take".

Citeste si: Interzis CARDIACILOR! Ilinca Vandici, sedinta foto incendiara, in pauzele de la filmarile pentru show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Avem toate imaginile care vor incinge Internetul!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si