Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea teatrului! Valeria Ogășanu s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

Actrița Teatrului Bulandra, Valeria Ogășanu s-a stins din viață, duminică, 27 februarie 2023, la vârsta de 76 de ani, a transmis fiul ei, compozitorul Mihai Ogășanu, pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Costea,

Doliu în lumea teatrului! Valeria Ogășanu s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Drum lin în Lumină, iubită mamă! Te iubesc!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de Mihai Ogășanu.

De asemenea, și reprezentanții Teatrului Bulandra i-au adus un omagiu actriței.

Citește și: Este doliu în lumea muzicii. Nicolae Brânduș a murit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Ne-a părăsit, azi, doamna Valeria Ogășanu. Actriță a Teatrului Bulandra din 1969, a interpretat peste 30 de roluri în spectacole importante ale teatrului, ultimul fiind rolul Kate, pe care l-a jucat alături de soțul său – Virgil Ogășanu

– în spectacolul 'Pe lacul auriu' de Ernest Thompson, regia Dinu Cernescu, în 2017”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

Valeria Ogășanu și-a cunoscut soțul pe scena Teatrului Bulandra

Actrița s-a născut la data de 23 septembrie 1946, în București. În 1969, a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie, relatează Știrile PRO TV. Actrița a jucat în filme precum „Trandafirul galben”, „Frații Jderi” sau „Fram”.

Valeria Ogășanu a fost căsătorită cu actorul Virgil Ogășanu.

Citește și: Actrița Raquel Welch a murit, la vârsta de 82 de ani, "după o scurtă suferință"

Valeria și Virgil Ogășanu au avut o căsnicie de peste 40 de ani, rodul iubirii lor fiind unicul fiu, Mihai. Acesta este un cunoscut compozitor, autorul unor hituri interpretate de Loredana Groza, precum: “Extravaganzza”, “Zig-zagga” sau “Le, le”.

Dragostea dintre cei doi actori s-a înfiripat pe scena Teatrului Bulandra, acolo unde s-au și cunoscut. După o relație de câțiva ani, aceștia s-au căsătorit. Se pare că decesul a survenit în urma mai multor afecțiuni de care suferea actrița. La toate acestea, actrița și restul familiei sale s-au îmbolnăvit de Covid-19 și au stat două săptămâni în spital. După ce a contractat virusul, regretata actriță a început să se simtă tot mai rău, iar organismul a cedat, din păcate.

Citește și: A murit "vrăjitorul" de la Real Madrid. Cine a fost legendarul Amancio Amaro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI