Mike Thalassitis, unul dintre foștii concurenți de la "Insula", ediţia din Marea Britanie, s-a sinucis la doar 26 de ani. După două luni de la sinuciderea fostului fotbalist, legiștii au anunţat ce au descoperit în urma autopsiei.

Rezultatele toxicologice au arătat că în organismul tânărului era cocaină, alcool și paracetamol, relatează Daily Mail.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În această dimineață, părinții lui Mike Thalassitis, Shirley și Andy, împreună cu fratele lui, Nick, și Montana Brown, una dintre fostele participante de la show, au fost la tribunal, unde au așteptat decizia oamenilor legii în legătură cu ancheta deschisă în urma tragediei.

Mike Thalassitis a scris un bilet de adio pentru familia sa înainte să se sinucidă într-un parc din Edmonton, situat în nordul Londrei. Tragedia s-a produs pe 16 martie. El a fost găsit spânzurat de o femeie care făcea jogging.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si