Close sidebar
Close sidebar

Doliu in medicina romaneasca - a murit unul dintre cei mai mari neurochirurgi din tara, doctorul Paul Marin Patrascu

Zi trista pentru medicina romaneasca. Unul dintre cei mai mari neurochirurgi ai Romaniei, doctorul Paul Marin Patrascu s-a stins din viata la numai 52 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul era seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti. El a avut o cariera de exceptie, a salvat mii de pacienti si a fost si un profesor universitar remarcabil.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Paul Patrascu avea doi copii, dar o suferinta incurabila i-a pus capat zilelor. "O mare pierdere pentru mediciuna romaneasca. Un om dedicat, aplecat asupra fiecarui caz. Pe lista sa de pacienti se afla mii de oameni din Olt.

Am gasit in Paul Patrascu un excelent colaborator, un om cu sufletul mare. De cate ori am avut nevoie de un serviciu complemetar, am apelat cu incredere la medicul si la omul Paul Patrascu. Un profesionist adevarat care va fi cu greu inlocuit. Un adevarat reper pentru medicina de inalta performanta din Romania. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a declarat doctorul Renica Diaconescu, seful sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Judetean Slatina, actualmente senator in Parlamentul Romaniei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI