Close sidebar
Close sidebar

Doliu în Ministerul de Interne! S-a stins din viață la doar 40 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet

Este doliu în Ministerul de Interne. Șeful ISU Vâlcea a murit la doar 40 de ani.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Asa cum am mai afirmat, suntem permanent alături de cetățeni și, de multe ori, uitam de noi. Acest lucru se confirmă, din nefericire, și astăzi, cand a plecat în lumea celor drepți colegul nostru mr. Băcănaru Ionuț Cristian- împuternicit șef centru operațional județean (40 de ani și 9 luni)”, transmite ISU Vâlcea pe Facebook.

Șeful ISU Vâlcea a murit la doar 40 de ani

Colegii săi au transmis un comunicat în care își exprimă condoleanțele.

“Suntem permanent alături de cetățeni, și de multe ori, uităm de noi. Colegul nostru, Bacanaru Ionuț Cristian a murit duminică, la 40 de ani și 9 luni. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În aceste clipe grele, noi suntem alături de familia îndurerată”, se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Băcănaru Ionuț Cristian avea o vechime în muncă de peste 21 de ai. El și-a început cariera în anul 1997 in judetul Arad. A venit în județul Vâlcea în 1998, unde a lucrat la stingerea incendiilor, prevenire, in dispecerat, Centru Operațional. A ocupat funcția de locțiitor sef centru operațional până la sfârșitul lunii august, când a fost împuternicit șef centru operațional.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI