Sinead O'Connor s-a stins din viață noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani. Vestea făcută publică de familia artistei, a întristat întreg mapamondul. Cântăreața de origine irlandeză a devenit cunoscută în toată lumea odată cu interpretarea piesei „Nothing compares 2 U”, hitul scris de Prince, care a propulsat-o în topul celor mai nonconformiste, dar și iubite artiste.

Citește și: „A fost un șoc pentru mine. Nu era ceea ce îmi doream. Voiam doar sa strig, să țip!” Ultimul interviu al lui Sinéad O'Connor. Povestea tulburătoare a vedetei

Deși cauzele decesului nu sunt încă cunoscute, fanii știau bine că ultima perioadă din viața cântăreței a fost una deosebit de dificilă. Mamă a patru copii, Sinead a intrat într-un con de umbră în urmă cu un an și jumătate, când l-a pierdut pe unul dintre fiii ei. Băiatul, care se lupta cu depresia, și-a pus capăt zilelor la vârsta de numai 17 ani. De altfel, însăși cântăreața irlandeză a recunoscut de-a lungul timpului că încearcă să-și trateze problemele de anxietate și depresie pe care le are.

„El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu”

Ultima postare online a artistei, din urmă cu 10 zile, este, de fapt, un omagiu adus fiului ei. O'Connor a publicat o fotografie în care apar ea și băiatul, însoțită de un mesaj emoționant.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu. Era un singur suflet în două jumătăți. A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută fără el!”, a scris artista.

Vestea tristă a căzut ca un trăsnet asupra celor care au cunoscut-o, iar reacțiile nu au întârziat să apară printre cei care și-au exprimat regretele este și un cunoscut jurnalist britanic.

David Browne, jurnalist: „Sinead O'Connor a fost, cu siguranță, una dintre cele mai complexe vedete pop și rock, poate din toate timpurile, însă, cu siguranță în ultimele decenii.” 

Sinead O'Connor a lansat 10 albume și s-a bucurat de un uriaș succes

De-a lungul timpului, Sinead O'Connor s-a remarcat printr-o imagine nonconformistă, rebelă. Artista a apărut frecvent cu capul ras și a promovat viziunile sale despre religie și feminism. A pășit pe scenă pe când avea doar 20 de ani, iar de-a lungul carierei sale a lansat 10 albume și s-a bucurat de un uriaș succes la public. Însă hitul care o departajează de ceilalți rămâne melodia „Nothing compares 2 U”, care a fost desemnată numărul 1 mondial, în anii 1990 și are, în prezent, 400 de milioane de vizualizări.

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si