Close sidebar
Close sidebar

Doliu in politica romaneasca! Era deputat PSD si secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI

Ion Stan, fost deputat PSD si secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, a incetat din viata la 63 de ani, a anuntat senatorul Adrian tutuianu.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Am aflat cu multa amaraciune de trecerea la cele vesnice a domnului Ion Stan, fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), presedinte, vicepresedinte si secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI si presedinte al PSD Dambovita timp de aproape 14 ani.

Cuvintele sunt prea putine si prea sarace cand vine vorba de personalitatea atat de marcanta a unui om care a lasat multe fapte bune in urma sa. A facut bine multor semeni, a ajutat comunitati intregi si a crezut intotdeauna intr-un tel superior trecerii prin aceasta lume.

De numele sau se leaga proiecte majore de investitii din judetul Dambovita in infrastructura de drumuri, apa, canalizare, infiintarea unor localitati etc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A fost un credincios devotat al Bisericii Ortodoxe Romane, numeroase lacasuri de cult bucurandu-se de sprijinul sau direct. Cu titlu de referinta ramane Manastirea Nucet, din comuna natala, readusa la viata prin stradania aceluiasi suflet neobosit.

Stiam ca are mai multe probleme de sanatate care, din pacate, au fost complicate in ultima perioada de o sentinta dureroasa si profund nedreapta.

Si, chiar daca ultimii ani ne-au indepartat oarecum, respectul si pretuirea au ramas neatinse. E foarte dureroasa, pentru mine, aceasta pierdere.

Peste 10 zile, ar fi implinit 63 de ani.

Dumnezeu sa-l odihneasca in vesnicie!„, a scris senatorul Adrian Tutuianu pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI