Close sidebar
Close sidebar

Doliu in presa din Romania! A murit chiar azi, in Joia Mare

Presa de la noi este in doliu, dupa ce in Romania a ajuns o veste trista de peste hotare. Jurnalistul si scriitorul roman Darie Novaceanu a incetat din viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflat in Madrid de cativa ani buni, jurnalistul si scriitorul roman Darie Novaceanu a incetat din viata. El avea 80 de ani. Darie Novaceanu a ramas celebru in presa romaneasca pentru faptul ca in timpul Mineriadei din 1990 a plasat ziarul "Adevarul" de partea minerilor, din functia de director al publicatiei.

Darie Novaceanu, pe numele sau primit la nastere Aurel Mitutoiu, s-a nascut pe 9 mai 1937 in Crasna din judetul Gorj.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Fostul jurnalist a facut clasele primare in comuna natala, o scoala medie tehnica de constructii feroviare si Liceul „Nicolae Balcescu” (1952-1959) la Craiova, dupa care a absolvit Facultatea de Filologie din Bucuresti, sectia de Limba si literatura spaniola (1957-1962). 

Sursa: cancan 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI