Hizo era internat în Spitalul Judeţean din Oradea de două săptămâni, din pricina unei afecţiuni respiratorii. Starea lui a fost gravă în tot acest timp, el fiind intubat imediat după internare.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: Dirijorul Doru Petre Morariu a murit la vârsta de 69 de ani

Surse medicale spun că afecţiunea a fost depistată târziu, pentru că Hizo nu s-a dus la medic decât după ce starea sa s-a agravat.

Sâmbătă, inima lui Zoli a încetat să bată, iar cauza decesului pare a fi o embolie pulmonară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A murit Arnold de Oradea! S-a prăbușit din senin în sala de forță! Avea doar 28 de ani

În vârstă de 52 de ani, Zoltán   Hizo a lucrat în presa locală mai bine de două decenii. Între anii 1995 şi 2001, a fost unul dintre producătorii și editorii staţiei locale Pro TV Oradea, iar apoi a fost, vreme de trei ani, director la Pro TV Miercurea Ciuc.

Citeste si: Ultimă oră! Autorul şi jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit: ”Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci”

A revenit la Oradea pentru a prelua şefia postului local TV Transilvania, ulterior redenumit TTV. Aici, ani la rând, Hizo a moderat şi o emisiune cu teme politice, „Analiza din redacţie”, scrie ebihoreanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si