Close sidebar
Close sidebar

Doliu în presa din România. Jurnalistul a murit fulgerător la 52 de ani

Fostul jurnalist orădean Zoltán Hizo, care în ultimii doi ani a condus Asociaţia Bihor West Professional a Consiliului Judeţean, a murit sâmbătă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hizo era internat în Spitalul Judeţean din Oradea de două săptămâni, din pricina unei afecţiuni respiratorii. Starea lui a fost gravă în tot acest timp, el fiind intubat imediat după internare.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: Dirijorul Doru Petre Morariu a murit la vârsta de 69 de ani

Surse medicale spun că afecţiunea a fost depistată târziu, pentru că Hizo nu s-a dus la medic decât după ce starea sa s-a agravat. Sâmbătă, inima lui Zoli a încetat să bată, iar cauza decesului pare a fi o embolie pulmonară.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: A murit Arnold de Oradea! S-a prăbușit din senin în sala de forță! Avea doar 28 de ani

În vârstă de 52 de ani, Zoltán   Hizo a lucrat în presa locală mai bine de două decenii. Între anii 1995 şi 2001, a fost unul dintre producătorii și editorii staţiei locale Pro TV Oradea, iar apoi a fost, vreme de trei ani, director la Pro TV Miercurea Ciuc.

Citeste si: Ultimă oră! Autorul şi jurnalistul Ovidiu Bufnilă a murit: ”Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci”

A revenit la Oradea pentru a prelua şefia postului local TV Transilvania, ulterior redenumit TTV. Aici, ani la rând, Hizo a moderat şi o emisiune cu teme politice, „Analiza din redacţie”, scrie ebihoreanul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI