Close sidebar
Close sidebar

Doliu in presa din Romania! O cunoscuta jurnalista din Barlad a murit

Maricela Donciu, o fosta jurnalista din Barlad, a murit la varsta de 57 de ani in urma unei grea suferinta.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ziarista este inmormantata joi, la Iasi, unde se stabilise in ultimii ani. Maricela Donciu lucra in administratia locala si era casatorita cu jurnalistul Sorin Chiriac.

Maricela Donciu s-a nascut la 3 februarie 1961 la Barlad. A terminat facultatea de jurnalistica in 1989, la Bucuresti. A lucrat la ziarul „Evenimentul de Iasi” ca redactor pe zona Barlad, apoi la ziarul „Monitorul de Vaslui” de la infiintarea sa, prin anii 1996-1997, pana in 2000, cand a plecat la Iasi. A lucrat in Iasi din anul 2000, mai intai ca redactor la ziarul „Ziua de Iasi”, apoi ca redactor sef la „Flacara Iasului”, arata vremeanoua.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Odata cu organizarea Agentiei pentru Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului, in 2003, Maricela Donciu a intrat in administratie, la Consiliul Judetean Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI