Un jurnalist cunoscut din Gorj a murit ieri. Nicolae Gîtan a fost un jurnalist cu o experienţă de zeci de ani. El a lucrat la "Gazeta Gorjului", actualul "Gorjeanul" din 1975 până în 2012.

Vestea tristă că nu se mai află printre noi a fost făcută publică de prietenul său Marius Adrian Becherete, tot un fost redactor al Cotidianului Gorjeanul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În ultimele sale postări de la pagina sa de socializare, Nicu îşi anunţă prietenii că era iar la spital, acesta luptând din greu cu boala, scrie gorjeanul.ro.

”Am aflat, în urmă cu puţin timp, că jurnalistul şi ziaristul Nicolae Gîtan nu mai este printre noi… Drum lin către stele Nea Nicule, spre întregirea redacţiei Gorjeanului, acolo sus, între colegii-îngeri! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!! Sincere condoleanţe familiei”, a scris Marius Adrian Becherete pe pagina sa de socializare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si