Close sidebar
Close sidebar

Doliu în presă: Jurnalistul Emanuel Isopescu a murit

Cunoscutul prezentator TV Emanuel Isopescu s-a stins din viață miercuri seara după o lungă perioadă de suferință.

Andreea Stoica,

Emanuel Isopescu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anunțul morții jurnalistului Emanuel Isopescu a fost făcut de bunul său prieten Emil Hossu-Longin care a transmis vestea într-o postare pe o rețea de socializare.

Mesajul postat de fiica jurnalistului Emanuel Isopescu 

Fiica cunoscutului om de presă, Ioana Isopescu, a transmis un mesaj în care anunța faptul că tatăl său a trecut într-o altă lume, mult mai bună.

„Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun”, a transmis Ioana Isopescu, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: A murit Erick Morillo, DJ-ul care a creat hitul "I Like To Move It". Avea doar 49 de ani

Emanuel Isopescu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La rândul său, Emil Hosu Longin a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la scurtă vreme după ce a aflat că mentorul său în ale jurnalismului s-a stins din viață.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent.

Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin în postarea pe care a publicat-o pe Facebook.

Emanuel Isopescu s-a retras din viața publică de peste 10 ani

Emanuel Isopescu s-a retras din viața publică de mai bine de 10 ani, din cauza unor probleme e sănătate, dar și a unor „decizii proaste” așa cum recunoștea în urmă cu câteva luni.

Citeste si: A murit academicianul Emilian Popescu

În urmă cu câteva luni, Emanuel Isopescu a făcut un apel disperat solicitând ajutor din cauza problemelor de sănătate extrem de dificile cu care se confrunta.

„Caut cu deznădajde o femeie care să aibă grijă nu de mine ci de interesele mele: fisc, Primărie, avocați, aprovizionare, liniștea fiicei mele care se confruntă cu > 2-3 ore pe zi combinate în orice fel de variante. Evident, nu am banii unui bătrân italian dar ne putem înțelege. Vă rog, ajutați-mă!​”, scria cunoscutul prezentator.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doliu în lumea medicală: un mare doctor, care a realizat primul transplant de măduvă, a murit de COVID-19

Emanuel Isopescu a lucrat în mai toate televiziunile mari din România, până când a fost obligat să se retragă în urmă cu aproape zece ani. El a suferit o operație dificilă pe cord, iar după ce s-a refăcut a pus punct carierei de jurnalist. Ulterior s-a stabilit într-o comună din județul Tulcea unde și-a deschis o pensiune turistică.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI