Close sidebar
Close sidebar

Doliu în presa românească! Jurnalista Magda Crasnojan s-a stins la 40 de ani

Jurnalista Magda Crasnojan s-a stins din viață la doar 40 de ani! Colegii săi de breaslă și familia sa sunt îndurerați.

Ana-Maria Costea,

Doliu în presa românească! Jurnalista Magda Crasnojan s-a stins la 40 de ani

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalista Magda Crasnojan s-a stins din viață la doar 40 de ani. Anunțul trist a fost făcut de foștii săi colegi de la bizbrasov.ro.

Magda a fost timp de mai mulți ani fotoreporter atât pentru publicații locale din Brașov, cât și pentru publicații naționale și agenții de presă.

Citește și: Rezultatul autopsiei lui Bogdan Socol. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu jurnalistul sportiv

De ce a murit Magda Crasnojan

La cei 40 de ani ai săi, Magda aflase că are cancer și a suferit două intervenții chirurgicale pentru extirparea unor tumor, dintre care una pe creier.

Deși aceasta își revenise, la începutul lunii decembrie a început din nou să se simtă rău și a ajuns într-un spital din Capitală. Din nefericire, inima Magdei s-a oprit duminică, pe 12 februarie 2023.

Citește și: Un profesor celebru de la Yale University propune sinuciderea în masă. Care este motivul șocant

Mesaje de condoleanțe pentru Magda Crasnojan

Mai mulți colegi de breaslă i-au transmis familiei și apropiaților jurnalistei condoleanțe, după ce aceasta a trecut în neființă.

„Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis jurnaliștii de la bizbrasov.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”

„E doliu în presa brașoveană. Aseară, inima atât de chinuită a Magdei, fosta nostră colegă de la Monitorul Expres, s-a oprit!  Rămas bun,  Magda CrasnojanDumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!  Condoleanțe,  Claudiu Crasnojan  și colegilor din Brașov, pe care i-am admirat cum au încercat să te salveze până în ultima clipă!”, a transmis Csiki Camelia pe Facebook.

A murit jurnalistul Bogdan Socol

În urma autopsiei a fost stabilită  cauza reală a morții lui Bogdan Socol. Jurnalistul, în vârstă de 42 de ani, a murit înecat după ce a înotat într-un lac înghețat.

Comentatorul sportiv a fost văzut pentru ultima dată vineri, 10 februarie 2023.

Citește și: Doliu în presa românească! Jurnalistul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani. Care a fost cauza decesului

Cauza reală a morții lui Bogdan Socol

Jurnalistul avea o mare pasiune pentru înotul în ape reci. Acest hobby i-a adus sfârșitul lui Bogdan Socol, pe 10 februarie, deoarece comentatorul sportiv a murit în timpul unui antrenament.

Citește și:  Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alătură lui Cosmin Cernat la „Exatlon”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Bărbatul s-a aventurat să intre în apa înghețată a Lacului Bragadiru și nu a mai ieșit. Într-o fracțiune de secundă, a rămas blocat sub gheață și a intrat în șoc hipotermic, iar inima i-a cedat.

La câteva zile de la tragedie a ieșit la iveală și rezultatul autopsiei. Medicii legiști au stabilit că Bogdan Socol a murit înecat, relatează romaniatv.net

Citește și: EXCLUSIV| Cel mai dureros moment din cariera lui Christian Sabbagh. „Sunt povești dramatice, care te sfâșie…”

Vestea decesului a îndoliat o țară întreagă. Cei care l-au urmărit ani la rând pe micile ecrane sunt în stare de șoc, mai ales că jurnalistul renunțase de curând la cariera în televiziune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI