Close sidebar
Close sidebar

Doliu in presa romaneasca! Un jurnalist a murit la scurt timp dupa ce se internase in spital

Jurnalistul Şerban Enache s-a stins din viaţă la scurt timp după ce s-a internat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anunţul a fost făcut pe portalul Bursa. "Era colegul meu cel mai vechi, începând din 1993, am petrecut împreună zile şi nopţi în faţa calculatorului, ani şi ani.
 
Vorbea foarte, foarte rar, l-am poreclit "Cyborg", pentru că părea pe jumătate computer, extrem de competent, capabil să înlocuiască munca întregii echipe de tehnoredactare, aşa cum a şi dovedit-o în câteva rânduri. De câtva timp nu s-a simţit bine, s-a internat în spital, alaltăieri a murit. Nu m-am aşteptat, era tânăr", se arată pe site-ul respectiv. 
 
Sursa: WOWbiz.ro
 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI