Este o zi tristă pentru sistemul educațional din România! Un profesor îndrăgit de elevi, dar și de părinți a încetat din viață, la vârsta de doar 36 de ani. Din păcate, acesta ar fi suferit din cauza unei boli de care nu știa. El era din județul Vaslui, mai exact din comuna Vutcani și a predat câțiva ani și în București.

Sora dascălului, mesaj trist despre starea de sănătate a acestuia

În urmă cu trei luni de zile, Bogdan Cristea a anunțat că intră în concediu medical din cauza unei boli pe care a catalogat-o atunci ca nefiind gravă.

"Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină, din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne!”, a scris profesorul. De altfel, acesta a fost și ultimul mesaj transmis public de acesta.

Dascălul se făcuse remarcat și în mediul online, acolo unde oferea gratuit lecții gratuite la română, prin intermediul paginii sale de Facebook "Prof. Cristea". Pe data de 14 ianuarie, sora acestuia a cerut ajutorul tuturor celor care îl cunoșteau pe Bogdan Cristea, deoarece acestea trecerea prin momente delicate.

Femeia a făcut publice și conturile în care oamenii cu suflet bun pot dona sume oricât de mici, deoarece acesta ar fi trebuit să urmeze un tratament la o clinică din Turcia.

”În aceste momente sensibile și dificile avem rugămintea să ne adunam pentru a arăta sprijinul nostru unui membru de seamă al comunității noastre, Proful Cristea. Cu toții știm că Proful Cristea a fost o prezență remarcabilă și inspiratoare în rândul elevilor și al colegilor săi, dedicându-și viața educației și formării tinerilor.

Recent, Proful Cristea s-a confruntat cu o situație medicală gravă, din acest motiv nu poate comunica, nu poate răspunde mesajelor voastre. În aceste momente, vrem să facem tot posibilul pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie. Chiar dacă domnul profesor nu poate comunica, noi putem să-i transmitem gândurile și emoțiile noastre pozitive prin gesturi mici, cum ar fi asigurarea că nu-i lipsește nimic în spital”, a anunțat sora cadrului didactic.

Profesor română mort

Un profesor din Vaslui a fost răpus de o boală gravă la 36 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Povestea bebelușului salvat din burta mamei ucisă în bombardamentul din Gaza

Momente triste pentru elevii din România

Pe data de 23 ianuarie a apărut un nou mesaj trist. De data aceasta, sora lui a făcut anunțul decesului.

"O dimineața sumbră! O dimineață în care orice voiam să aud, însă nu că vei scrie printre stele...Drum

lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit! ”, a transmis femeia.

În mediul online au început să curgă mesajele de condoleanțe. Atât colegii lui Bogdan Cristea, cât și o mulțime de elevi și apropiați au rămas șocați de vestea pe care sperau să nu o audă niciodată.  

"A fost atât de iubit, atât de prețuit! Un suflet cald și bun! Amintiri prețioase o să vă purtăm, domnule profesor! Dumnezeu să vă odihnească! Condoleanțe!", a scris cineva.

Profesor română mort

Un profesor din Vaslui a încetat din viață la 36 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Marcel Ciolacu a rămas impresionat, după l-a primit la Guvern pe fermierul sărac din Vrancea: ”Nimeni nu mănâncă cu două linguri”

De-a lungul carierei sale, Bogdan Cristea a scris și cărți, care erau așteptate cu nerăbdare de copiii pe care îi ajuta necondiționat.

"Viața e precum o vacanță. Știi cum începe și cum se termină: la început, eroul este bucuros, iar la sfârșit, acesta ajunge sfâșiat de durere. Cel mai important nu este cum se finalizează călătoria, ci cum umplem paginile clipelor petrecute în locul vizitat. Viața rămâne o tăcere neîmpărtășită, un tunel întunecat al durerii. De asta nu mai gândesc, nu mai simt și nu mai vorbesc. De asta nu mai pot să scriu mai departe...", Bogdan Cristea, Apasă pe tăcere, Editura Art Creativ, 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si