Este doliu în sportul românesc! Fostul jucător de hochei pe gheaţă Marian Costea, a încetat din viață la vârstă de 71 de ani, informează Realitatea.

Citește și: A fost identificată femeia ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1, în saci de plastic. Cine ar putea fi criminalul?

Vestea cumplită ar fi fost dată miercuri, chiar de CS Dinamo, pe pagina oficială de Facebook. 

Marian Costea a murit

Imagine reprezentativă pentru hochei.

[Sursa foto: iStock]

Lacrimi de durere pentru sportiv

Marian Costea a participant la două ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă cu echipa naţională a României, fiind dedicat acestui sport. Mai precis, acesta a fost la Jocurile Olimpice de la Innsbruck (Austria) din 1976 şi de la Lake Placid (SUA) din 1980, dar şi la Campionatul Mondial din 1977 (Divizia A), unde România a învins Statele Unite ale Americii cu 5-4. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Fostul mare hocheist Marian Costea a urcat la ceruri! Un apel telefonic şi o veste tristă: 'A murit colegul şi prietenul meu Marian Costea!'.

Vocea lui Dumitru Axinte, fostul mare hocheist al echipei Dinamo şi al echipei naţionale, se pierde sugrumată în lacrimi. 'A suferit un atac cerebral în urmă cu 70 de zile. A fost în spital la terapie intensivă în toată această perioadă, dar n-a mai rezistat. Astăzi a plecat să se vadă cu Doru Tureanu', a mai putut să spună Dumitru Axinte. A fost campion cu Dinamo, un jucător cu o personalitate puternică, aşa cum a fost şi ca om.
Condoleanţe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!"
, se arată în mesajul transmis de reprezentanţii CS Dinamo.

Marian Costea a murit

Imagine cu Marian Costea pe gheață.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Incident tragic în Dolj. Trei femei au fost lovite de o mașină intrată pe trotuar. Una dintre ele a încetat din viață

”Un erou al generației de aur a României, care a adus multa glorie sportului nostru (Jocurile Olimpice de iarnă din 1976 de la Innsbruck și la Jocurile Olimpice de iarnă din 1980 de la Lake Placid). Ne vom aminti întotdeauna de contribuția sa la echipa națională. Odihnească-se în pace. Condoleanțe familiei și celor dragi”, a mai scris un apropiat al sportivului pe Facebook.

Marian Costea s-a născut pe data de 13 iunie 1952. Acum, cei dragi urmează să-l conducă zilele viitoare pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si