Close sidebar
Close sidebar

Doliu în televiziune! Cunoscutul prezentator a murit la vârsta de 49 de ani

Grant Imahara, inginer şi prezentator al emisiunii „Mythbusters” de la Discovery, a murit la vârsta de 49 de ani, a confirmat pentru Variety un purtător de cuvânt al reţelei de televiziune.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„A fost o parte importantă din familia Discovery şi un om cu adevărat minunat”, a transmis purtătorul de cuvânt.

Nu au fost furnizate detalii legat de decesul lui Imahara.

Citeste si: Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook: „O să fiu EU acela care o sa va ingroape”

El a fost co-prezentator pentru mai mult de 200 de episoade ale emisiunii „Mythbusters”, începând cu sezonul al treilea, în 2005, şi până în 2014.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

S-a alăturat programului la invitaţia gazdei Jamie Hyneman şi a fost parte din Build Team cu Kari Byron şi Tory Belleci. 

Imahara, care l-a înlocuit pe sudorul Scottie Chapman, a fost cunoscut pentru asamblarea roboţilor şi a altor dispozitive electronice necesare experimentelor din cadrul show-ului.

Citeste si: Medicul Simin Aysel Florescu, mesaj dur: "Hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo doi bolnavi din ăștia închipuiți. Ai curaj?"

Grant Imahara a fost, în 2016, gazdă a show-ului „White Rabbit Project” la Netflix cu Byron şi Belleci.

Inainte de a lucra în televiziune, el a lucrat pentru divizia THX a Lucasfilm, apoi la Industrial Light and Magic. A contribuit la realizarea a trei  prequel -uri „Star Wars”, „Jurassic Park”, „The Matrix Reloaded” şi „Terminator 3: Rise of the Machines”, între altele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI