Close sidebar
Close sidebar

Doliu în televiziune! O celebră prezentatoare s-a stins din viață

O celebră prezentatoare s-a stins din viață, iar vestea a fost confirmată de către postul de televiziune la care a lucrat.

M.V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Lumea televiziunii este în doliu. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV s-a stins din viață.

Nancy Wigginton, prima prezentatoare a BBC, a murit la vârsta de 93 de ani, informează postul de televiziune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a murit pe data de 11 mai, la trei zile distanță după ce a căzut în casa ei din Bridport, Dorset. Cauza morții a fost: insuficiență cardiacă congestivă, hipertensiune arterială, precum și fragilitate din cauza vârstei înaintate, însă abia marți a ieșit la iveală vestea tristă.

Cunoscută de către public ca Nan Winton, aceasta a devenit prima femeie-prezentatoare a jurnalului de știri al postului BBC News. Se întâmpla la 20 iunie 1960, atunci când Nancy Wigginton a început să scrie o nouă eră în lumea televiziunii, dominată până atunci numai de bărbați.

Nancy a prezentat timp de un an jurnalul

La momentul respectiv, promovarea sa pe postul de crainic a fost mai mult ca un experiment, însă s-a dovedit a fi un experiment reușit, iar Nancy Wigginton a prezentat timp de un an

știrile. După acest moment, prezentatarea s-a mutat la ITV în anul 1961 și a rămas reporter Tv și de radio la televiziunea respectivă, prezentând la radio și o emisiune TV.

În viața personală, Nany a fost căsătorită cu Charles Stapley, actorul care a jucat în Crossroads. Cei doi au avut un fiu și o fiică împreună și au divorțat în anul 1962.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI