Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, angajată a stației WAOW Channel 9 din Wausau, statul american Wisconsin, a fost găsită decedată în propria locuință.

Tânăra s-ar fi sinucis cu câteva săptămâni înainte de nuntă

Polițiștii au pătruns în apartamentul prezentatoarei după ce prietenii acesteia au sunat la numărul de urgență. 

Citeste si: VIDEO| O copilă, de 14 ani, a murit după ce a căzut de la etaj. Familia este în stare de șoc

Neena le-ar fi spus apropiaților că vrea să se sinucidă. Când autoritățile au ajuns la locuința acesteia, tânăra era deja moartă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prezentatoarea urma să se căsătorească în câteva săptămâni cu un bărbat cu 11 ani mai în vârstă, divorțat și tată a doi copii.

Nu este clar încă în ce condiții, tânăra și-a luat viața

O prietenă a prezentatoarei a mărturisit că tânăra nu ar fi trecut peste moartea fostului său iubit din liceu. Potrivit sursei, tânărul a fost răpus de un cancer la creier.

Citeste si: Un bărbat din București a murit după ce s-a aruncat de la etaj

"Este atât de greu pentru comunitate să înțeleagă ce s-a întâmplat pentru că (Neena) era zâmbitoare în fiecare dimineață la muncă. Ai fi crezut că este cea mai fericită persoană. S-au întâmplat multe în culise. Este greu pentru oameni să înțeleagă, dar asta se întâmplă cu depresia și sănătatea mintală(...)

Noi am susținut-o, dar ea a ascuns-o (depresia, n.r.) destul de bine. Asta demonstrează că nu știi niciodată ce se întâmplă în mintea cuiva. Nu am cunoscut niciodată adâncimea disperării și tristeții ei", a spus Peters.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si