Close sidebar
Close sidebar

Doliu în televiziune: o prezentatoare TV s-a sinucis înainte de nuntă

O prezentatoare TV din Statele Unite a fost găsită moartă. Tânăra s-ar fi sinucis cu câteva săptămâni înainte de nuntă.

Diana Bostan,

Neena Pacholke

[Sursa foto: captură DailyMail.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, angajată a stației WAOW Channel 9 din Wausau, statul american Wisconsin, a fost găsită decedată în propria locuință.

Tânăra s-ar fi sinucis cu câteva săptămâni înainte de nuntă

Polițiștii au pătruns în apartamentul prezentatoarei după ce prietenii acesteia au sunat la numărul de urgență. 

Citeste si: VIDEO| O copilă, de 14 ani, a murit după ce a căzut de la etaj. Familia este în stare de șoc

Neena le-ar fi spus apropiaților că vrea să se sinucidă. Când autoritățile au ajuns la locuința acesteia, tânăra era deja moartă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prezentatoarea urma să se căsătorească în câteva săptămâni cu un bărbat cu 11 ani mai în vârstă, divorțat și tată a doi copii.

Nu este clar încă în ce condiții, tânăra și-a luat viața

O prietenă a prezentatoarei a mărturisit că tânăra nu ar fi trecut peste moartea fostului său iubit din liceu. Potrivit sursei, tânărul a fost răpus de un cancer la creier.

Citeste si: Un bărbat din București a murit după ce s-a aruncat de la etaj

"Este atât de greu pentru comunitate să înțeleagă ce s-a întâmplat pentru că (Neena) era zâmbitoare în fiecare dimineață la muncă. Ai fi crezut că este cea mai fericită persoană. S-au întâmplat multe în culise. Este greu pentru oameni să înțeleagă, dar asta se întâmplă cu depresia și sănătatea mintală(...)

Noi am susținut-o, dar ea a ascuns-o (depresia, n.r.) destul de bine. Asta demonstrează că nu știi niciodată ce se întâmplă în mintea cuiva. Nu am cunoscut niciodată adâncimea disperării și tristeții ei", a spus Peters.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI