Close sidebar
Close sidebar

Doliu în televiziune! Prezentatoare TV, moartă din cauza vitezei la volan! Avea doar 39 de ani

Doliu în lumea televiziunii după ce o cunoscută prezentatoare a murit la vârsta de 39 de ani, într-un cumplit accident de mașină. Femeia avea o viteză uriașă atunci când inevitabilul s-a produs!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Americanca Jessi Combs, pilot de curse şi prezentatoare de televiziune, a murit la vârsta de 39 de ani, marţi, într-un accident produs în timp ce încerca să îşi doboare propriul record de viteză, informează BBC.

Citeste si: Doliu în lumea muzicală din România: Un cunoscut toboșar a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Familia ei a confirmat că prezentatoarea TV a murit într-un accident al bolidului pe care îl pilota, o maşină echipată cu un motor cu reacţie, în deşertul Alvord din sud-estul statului american Oregon, scrie a1.ro.

Citeste si: Doliu în sportul românesc! A murit Armand Novacek

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI