Close sidebar
Close sidebar

Doliu in televiziune! Un prezentator celebru a murit!

Lumea televiziunii este în doliu după ce un celebru prezentator TV s-a stins din viaţă.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


Doliu în lumea televiziunii! Celebrul prezentator britanic Sir Bruce Forsyth s-a stins din viaţă la vârsta de 89 de ani.

Fostul prezentator al emisiunii „Strictly Come Dancing”, Sir Bruce Forsyth,  a murit după ce s-a luptat luni de zile cu o boală. Se pare că în ultimele luni s-a simţit rău şi a fost internat în spital la începutul acestui an, din cauza unei infecţii, scrie BBC.

„Cu tristeţe, familia lui Forsyth anună că Sir Bruce s-a stins din viaţă în această după-amiază, în linişte, în casa lui, înconjurat de soţia sa, Wilnelia, şi toţi copiii săi”, a declarat managerul său într-un comunicat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sir Bruce Forsyth şi-a început cariera la vârsta de 14 ani şi a devenit unul dintre cele mai bine plătite vedete din Marea Britanie, după ce a prezentat showuri ca „The Generation Game”, „Play Your Cards Right” şi „The Price is Right”.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI