Close sidebar
Close sidebar

Doliu la Casa Regala Germana. Printul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern s-a sinucis. Avea numai 39 de ani

Drama in familia Regala Germana dupa ce printul Carlos Patrick Godehard de Hohenzollern s-a sinucis. Tanarul avea 39 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printul s-a aruncat in gol de la etajul 21 al Hotelului Intercontinental din Frankfurt, noteaza jurnalistii britanici de la Daily Mail. Tanarul fusese abia eliberat dupa o perioada scurta de detentie, el ajungand dupa gratii pentru o condamnare pentru frauda.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Interesant este ca printul Carlos Patrick ar fi facut parte din lista de siuccesiune a Casei Regale a Romaniei, asta potrivit legii salice, lege la care Coroana Romana a renuntat intre timp.

Organele de ancheta au deschis un dosar in acest caz si asteapta rezultatele preliminare pentru a preciza mai multe detalii catre presa. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI