Ed Asner a murit astfel, la vârsta de 91 de ani, din cauze naturale, în locuinţa sa dintr-un cartier select din Los Angeles. Conform Metro Online, decesul lui Ed Asner a fost anunţat de rudele acestuia. De altfel, există informaţii conform cărora actorul a murit înconjurat de cei dragi.

Imediat după tristul anunț prin care s-a aflat de moarte lui Ed Asner, pe site-urile de socializare au început să curgă mesajele de condoleanţe, semn că a fost extrem de iubit și de apreciat de către lumea întreagă.

Citeste si: Acasă la Cera Mihăilescu

Cine a fost, de fapt, Ed Asner

Edward "Ed" Asner a fost un actor american de film, televiziune, teatru și actor de voce. A fost președinte al Screen Actors Guild. Asner este în primul rând cunoscut pentru rolul său premiat cu Emmy, Lou Grant din perioada anilor 1970 și începutul anilor 1980, din serialul TV The Mary Tyler Moore Show și serialul spin-off Lou Grant, devenind astfel unul dintre puținii actori de televiziune care au portretizat același personaj atât într-un serial de comedie cât și în unul dramatic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ed Asner a murit hollywood doliu
Ed Asner a murit[Sursa foto: Gage Skidmore]

Citeste si: 5 ani fără Marin Moraru. Ce boală l-a rapus pe Take din piesa de teatru „Take, Ianke si Cadir”

Rolul Lou Grant i-a adus lui Ed Asner cinci Primetime Emmy Awards, fiind actorul cu cele mai multe Primetime Emmy Awards la activ, în condiţiile în care celor cinci premii li s-au adăugat două premii pentru apariţiile în "Roots" şi "Rich Man, Poor Man". De asemenea, Ed Asner mai era cunoscut pentru "El Dorado", film în care a jucat alături de John Wayne şi Robert Mitchum, pentru modul

în care a pus voce în filmul de animaţie "Up", dar şi pentru modul în care l-a interpretat pe Moş Crăciun în mai multe filme şi seriale.

În ciuda vârstei înaintate, Ed Asner a continuat să facă ceea ce îi place, astfel că anul trecut a apărut în serialul "Briarpatch".

Actorul Ed Asner a fost căsătorit de 2 ori

Ed Asner a fost căsătorit de două ori, cu Nancy Sykes şi Cindy Gilmore, şi a avut patru copii, printre Kate Asner, actriţă cunoscută pentru apariţiile din "Malcolm in the Middle", "Star Trek: Deep Space Nine" şi "Ally McBeal".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si