Close sidebar
Close sidebar

Doliu la Hollywood! O actriță din Sex and The City a murit

Actriţa Lynn Cohen, bona din serialul şi filmele Sex and The City, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat agentul ei pentru publicaţia americană The Wrap.

A.M.S.,

Sex and The City

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Născută în Kansas, Missouri, în 1933, Lynn Cohen a cunoscut succesul odată cu rolul Magdei, pe care l-a interpretat între anii 2000 şi 2010.

    Personajul ar fi trebuit să apară doar într-un singur episod, dar, apreciat de public şi de colegii de platou, a devenit unul dintre rolurile secundare cheie ale serialului şi a fost inclus şi în cele două lungmetraje lansate în 2008 şi 2010.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

    Sex and The City

    Citeste si: Decebal Traian Remeș a murit. Imaginea șocantă din 2014. Cum arăta după un an de închisoare

    "Nu e nimic la fel ca Totul despre sex", a declarat Lynn Cohen pentru Cosmopolitan în 2018. "Nu am jucat niciodată într-un alt serial în care să găsesc un vibrator.

    Dar sunt mereu gata să-l găsesc pe altul", a glumit ea.

    Sex and The City

    Citeste si: Brașov: un bărbat a decedat într-un autobuz

    Lynn Cohen a jucat în zeci de filme, seriale şi piese de teatru. A apărut în "Munich" (2005), de Steven Spielberg, unde era premierul israelian Golda Meir.

    A mai fost distribuită în blockbusterul "Hunger Games". În seriale, ea a mai apărut "Master of None", "Lege şi ordine" şi "Mrs. Maisel".

    Citeste si: A murit actorul și comediantul Abam Bocey

     

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI