Conform sursei citate, autoritaţile au fost alertate de o femeie care s-a speriat atunci cand a vazut ca Erin nu raspunde. Actrita, care locuia intr-un parc de rulote din New Salisbury, Inidiana, se pare ca ar fi murit din cauza unei supradoze de heroina.

Colegii ei din ”Happy Days”, Henry Winkler si Ron Howard au transmis, la scurt timp de la aflarea vestii, mesaje sfasietoare, prin intermediul retelelor de socializare.


 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Oh, Erin, in sfarsit vei avea pacea pe care ti-ai dorit-o atat de mult pe Pamant. Odihneste-te in pace!”, a scris Winkler, care l-a interpretat pe Arthur ”Fonzie” in cadrul show-ului.

”O veste atat de trista Odihneste-te in pace, Erin. Voi alege sa-mi amintesc de tine asa cum erai in spectacolele noastre, cum ne faceai sa radem.”

, a scris pe Twitter Howard, care l-a interpretat pe Richie Cunningham.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si