"A murit Sorin Condurache, fostul jucator la FCM Bacau din anii 90. Decesul s-a petrecut in Anglia, unde fostul fotbalist se afla la munca. Dumnezeu sa-l Ierte!", este mesajul postat de Daniel Nazare.

Sorin Condurache si-a inceput cariera de fotbalist la clubul FCM Bacau, pentru care a jucat nu mai putin de 250 de meciuri in Liga I, precum si doua meciuri in Cupa Cupelor UEFA, noteaza Libertatea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A participat si la lotul national de juniori UEFA in perioada 1983-1987 si a jucat o finala de Cupǎ a Romaniei impotriva celor de la Universitatea Craiova.

De asemenea, golul inscris de catre Sorin Condurache impotriva celor de la Dinamo i-a facut pe ”caini” sa piarda titlul in 1992, acesta revenind echipei Steaua.

Ca antrenor a activat la echipa FCM Bacau, unde a lucrat alǎturi de Gheorghe Poenaru, Mircea Rednic, Dumitru Dumitriu si Ilie Dumitrescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si