Este doliu în țară. Unul dintre cei mai buni doctori de la noi din țară s-a stins din viață. Medicul este plâns de familie, colegi, dar și de sute, chiar mii, de oameni pe care i-a ajutat.

Citește si: Doliu uriaș la Vatican- Un cardinal italian a murit la vârsta de 94 de ani

Celebrul Iuliu Silveșan s-a stins din viață.

Nimeni nu se aștepta la acest deces. Medicul este foarte cunoscut în țară și a ajutat mii de vieți omenești.

Iuliu Silveșan a murit

În mediul online au început să curgă mesajele de condoleanțe. Oamenii îl regretă pe unul dintre cei mai buni medicii ai țării. Doctorul Iuliu Silveșan a încetat din viață, la doar câteva zile de când a împlinit vârsta de 62 de ani.

Bărbatul era medic de obstretică Ginecologie. Medicul activa ca doctor în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dar avea și un cabinet particular, unde își desfășura activitățile cel mai des. Acesta oferea consultații și în cadrul Policlinicii Bistrița.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Doliu în familia lui Radu Mazăre! Mama sa s-a stins din viață

Vestea morții a fost făcută publică de fiica sa, Iulia Silveșan, pe pagina personală de Facebook. De asemenea, pe paginile de Facebook legate de medici, doctorul Iuliu Silveșan era catalogat ca fiind un „medic pe care orice femeie vrea să îl aibă lângă ea la naștere”.

Una dintre pacientele medicului Iuliu Silveșan a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de emoționant.

Citește si: Doliu printre jurnaliști. A murit o celebră jurnalistă

„Fata mea îi poartă numele. Era 2 iunie 1996. Era ziua de Rusalii și ziua de naștere a doctorului Silveșan. Ieșise din gardă când m-am prezentat eu la spital cu dureri. A spus că e nevoit să meargă acasă, având musafiri, dar că asistenta care mă monitorizează îl va suna și va veni să mă asiste când sunt aproape de născut. Nu l-am crezut. Dar când l-a sunat asistenta a venit, a lăsat sărbătoarea și musafirii, m-a ajutat să nasc și s-a asigurat că sunt bine. De aceia i-am și pus fetei mele numele după numele lui”, a scris pacienta sa.

Citește si: Doliu în lumea muzicală! Membrul fondator al trupei Bon Jovi s-a stins din viață: ”Avem inima frântă de durere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si