Close sidebar
Close sidebar

Doliu pe scena politică înainte de alegerile locale. A murit un reputat primar din PSD

Un reputat primar PSD din județul Olt, reales timp de patru mandate în localitatea sa, a murit în acest weekend, la vârsta de 73 de ani. Edilul se lupta cu probleme de sănătate de aproape doi ani.

Sorin Negru,

Doliu pe scena politică înainte de alegerile locale. A murit un reputat primar din PSD

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primarul Vergil Sârbu, în vârstă de 73 de ani, a decedat în acest weekend, în urma unor grave probleme de sănătate, transmite Olt TV.

Citește și: Vești proaste pentru Loredana, tânăra care și-a ucis colega de cameră la Mangalia și i-a ascuns trupul sub o bancă din parc

Este doliu în comunitatea din Rotunda, județul Olt. Edilul aflat la cel de al patrulea mandat de primar a decedat în urma unor probleme grave de sănătate.

Sârbu ar fi suferit recent și un accident vascular cerebral. Primarul localității situate în vecinătatea municipiului Caracal suferea de o boală incurabilă de aproximativ 2 ani.

Surse politice spun că primarul a intenționat, cu doi în urmă, să se retragă din activitate, în cele din urmă acceptând să-și ducă până la capăt și cel de-al patrulea mandat câștigat.

Citeste si: Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Cine era primarul Vergil Sârbu

[Sursa foto: Facebook]

Cine era primarul Vergil Sârbu

Vergil Sârbu era ales în funcție din 2008, reprezentând Partidul Social Democrat.

Fostul edil a fost colonel de poliție, ocupând mulți ani postul de șef al Serviciului Pază și Ordine din cadrul Poliției Județene Olt.

În administrație a intrat candidând din partea Partidului Social Democrat și câștigând de patru ori alegerile locale.

Primarul Sârbu a fost un lider apreciat în comunitatea sa, dornic mereu să îmbunătățească viața locuitorilor din Rotunda. Cu toate că se confrunta cu probleme de sănătate, el și-a continuat serviciul în cadrul administrației locale până în ultimele clipe.

Doliu pe scena politică înainte de alegerile locale. A murit un reputat primar din PSD

[Sursa foto: Facebook]

Recent, primarul în vârstă de 73 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Moartea sa a adus un profund regret în rândul locuitorilor din Rotunda, care l-au apreciat și respectat pentru munca sa în folosul comunității. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Rotunda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI